Ако сте песимисти, онда ће из вашег угла посматрања на сцену испред једне апотеке у центру Београда родити следећа претпоставка:

- Погледај, гомила пилула просутих испред апотеке! Сигурно је у питању нека тешка прича, можда и зависност, али трауме и мука свакако!

Фото: Нпортал

 

Ако, пак, у вама преовладава оптимизам, поглед ћете фокусирати на локал поред апотеке - на продавницу, како се то сада службено каже, "здравије хране". Претпоставка ће вам, рецимо, бити оваква:

- Погледај, гомила слаткиша од офарбане риже просута испред продавнице "здравије хране". Сигурно је у питању била нека дивна и весела сцена, мајка купила грицкалице сину и ћерци, а малишани се заиграли па просули пола кесе. Морала кева да докупи количину да не би дошло до породичних свађа на релацији "брат-сестра".

Фото: Нпортал

 

 

Заиста, доста тога зависи од угла гледања на сам живот. Такође, није све тако црно - лепе ствари су свуда око нас. Баш као испред престоничке апотеке и продавнице "здравије хране", где се на тротоару шарене грицкалице од риже, а не лекови.

Фото: Профимедиа

 

 

И да, за дежурне мргуде, немојте на ово гледати као на само једно од смећа на асфалту - можда су то биле враголије бате и секе, а ово ђубре ће се већ лако разградити...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".