Постоји шест хороскопских парова који никако не могу заједно.

1. Лав и Рибе

Лавови су пуни енергије и оптимизма, воле да се потпуно предају свом партнеру и да уживају у тренутку, а Рибе су песимистичне, стално јадикују и кукају.

То краљу хороскопа никако не одговара и ако се нађе у вези са Рибом која стално "мрачи" и кука врло брзо ће му досадити њен песимизам, који га фрустрира и нервира. Лав ће побећи од Риба "главом без обзира".

Фото: Профимедиа

 
 
2. Водолија и Бик
 
Водолија има напредне идеје и увек тежи слободи и неоптерећености. Такође, она воли цео свет и врло јој је тешко да сву пажњу усмери на посесивног Бика.
 
Управо зато је особа рођена у знаку Бика најгори могући избор за њу, јер Бикови траже стабилност и непрестану повезаност, и веома су посесивни у односу на партнера. Водолија се у тој ситуацији осећа као заробљена и веома брзо ће доћи до "пуцања", а Бик ће у њој пробудити потребу да се с њим бори.
 
Живиот ће им се претворити у свакодневне расправе из којих ће Бик излазити повређен, а Водолија бесна.

Фото: Профимедиа

 
3. Вага и Шкорпија
 
Ваге траже љубав и сигурност на дуге стазе, преданост, мир и оданост. Оне су тактичне, дипломатичне, не воле вулгарност и  теже ка хармоничним односима, који су плутоновској Шкорпији пуној страсти досадни и неподношљиви.
 
Вага ће због своје префињености почети врло брзо да нервира песимистичну, лењу и безобзирну Шкорпију. Када схвати да не може да поднесе финоћу Ваге, Шкорпија ће пасти у "ватру" и уз непријатне речи напустити везу.

4. Ован и Девица

Особе рођене у знаку Овна врло су једноставне, неоптерећене и не воле расправе о љубавним проблемима. Овнови су харизматични, знају да привуку пажњу, а води их више срце него разум, нарочито у љубави.

Девица је лош избор за Овна, због непрестане потребе за пажњом и своје компликованости, као и због аналитичности и потребе да све рационализује. Импулсиван Ован ће ситничавој Девици сасути све у лице, због чега ће га она оставити.

Фото: Профимедиа

 

5. Јарац и Близанци

Још једна комбинација осуђена на пропаст су Јарац и Близанци. Традиционални, породични Јарац воли озбиљност, оданост и сигурност, а лепршави Близанци су рођени за забаву.

Јарац очекује да се особа рођена у знаку Близанаца посвети кући и дому на начин на који он то чини, а деца Меркура нису у стању да испуне његова очекивања. Веома брзо ће доћи до варница, а причљиви Близанци ће чак и свађе са Јарцем претворити у забаву. Јарца којим влада Сатурн то ће озбиљно излуђивати и врло брзо веза ће доживети пропаст.

6. Рак и Стрелац

Ракови су емотивци и траже праву љубав коју, нажалост, не могу да нађу код Стрелца. Раковима су потребни сигуран дом, пажња и нежност, а Стрелчеви су авантуристи који воле путовања и које "не држи место".

Они су потпуне супротности; док се Стрелац буде забављао, Рак ће патити и осећати се несрећно и одбачено, не схватајући да Стрелац то не ради намерно, већ само прати своје срце и потребе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".