За кратко време, Констрактина песма постала је велики хит у Србији, те су поједине познате личности објавиле кратке клипове обраде ове нумере.

Певачица Маја Николић истиче да јој се песма не свиђа.

Фото: АТА имагес

 

- Ја не разумем ту врсту уметности и не свиђа ми се песма. Ја сам многонаграђивани уметник, то је рецитација, то чак није ни реповање. Ако народ или неко ко воли Констракту мисли да смо дали нешто ново, ни овог пута Србија неће дати ништа ново, јер таква врста музике на западу постоји већ више од 50 година, тако да смо ми опет ретро, ми смо опет 50 година иза њих - рекла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Брат Маје Николић, Марко такође се такмичио на избору Песме за Евровизију, а певачица је истакла да јој није јавио када је своју нумеру послао, већ само да је прошао. Марко је нумеру "Дођи да те волим" посветио својој изабраници Ани Бучевић, којом се недавно оженио, а Маја је открила шта мисли о снајки.

- Он живи у Бечу не могу да дајем изјаве у његово име. Јавио ми је само да је примљен, није ми ни рекао да ће послати песму. Задовољна сам снајком, али сам обећала да нећу давати изјаве на ту тему - поручила је Маја Николић.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".