Ovna karakterišu i vedrina i smelost, ali i naivnost i sklonost idealizmu.

Ulaskom Sunca u ovaj vatreni znak počela je nova astrološka godina koja donosi značajne promene gotovo svim znacima Zodijaka.

OVAN

Osetićete veliku snagu i priliv energije. Sve što u ovom periodu budete poželeli uspećete i da ostvarite. Nekim Ovnovima smeši se promena radnog mesta ili pozitivan zaokret u poslovanju ukoliko se bave privatnim biznisom. U ljubavi će vam "cvetati ruže".

BIK

Dok Sunce bude boravilo u znaku Ovna, trudićete se da privedete kraju sve nezavršene poslove, ali u tajnosti, daleko od očiju drugih. Moguće je da ćete uploviti u emotivnu vezu koja iz nekog razloga, makar u početku, mora da bude tajnog karaktera.

Foto: Profimedia

 

BLIZANCI

Ulazak Sunca u vašu 11. kuću ukazuje na to da ćete biti u centru pažnje, okruženi prijateljima i ljudima sa kojima dugo niste bili u kontaktu. Mnogi Blizanci će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko prijatelja.

RAK

U ovom periodu prštaćete od ambicije i želja da se dokažete na poslovnom polju. Ukoliko ste bez posla, sada je trenutak da promenite taj status. Na ličnom nivou, mnogi Rakovi će početi da obraćaju više pažnje na svoj imidž i utisak koji ostavljaju u javnosti.

LAV

Ulazak Sunca u prijateljski znak Ovna inspiriše vas da preuzmete inicijativu i da konačno rešite sve ono što vas je mučilo u prethodnom periodu. Neki Lavovi će dati otkaz, neki će konačno uspeti da zatvore finansijsku konstrukciju ili da vrate kredit, a svi koji su u vezi ili braku planiraće putovanje sa voljenom osobom.

Foto: Profimedia

 

DEVICA

Sunce u vatrenom Ovnu podstaknuće vas da postavite stvari na svoje mesto kad je reč o poslu. Osećate da vam je potrebna promena u radnom okruženju, a sada je i trenutak da je napravite. Zauzete Device poželeće da više vremena provode sa voljenom osobom.

VAGA

U periodu vladavine Ovna bićete fokusirani na međuljudske odnose. Mnoge Vage će na neke priče staviti tačku, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu ili ljubavi. Konačno ćete prestati da ulažete energiju u ljude koji to ne umeju da vam uzvrate.

ŠKORPIJA

Ulazak Sunca u vašu šestu kuću nateraće vas da delate brzo i energično. Imaćete pune ruke posla, ali vam ni snage ni ideja neće manjkati, pa računajte da je ovo period u godini kada biste mogli da zablistate u punom sjaju na poslovnom polju. Na ljubavnom planu moguća je veza sa osobom koju posmatrate kao prijatelja.

Foto: Profimedia

 

STRELAC

Period vladavine Ovna jedan je od najsrećnijih perioda u životu osoba rođenih u znaku Strelca. Energije vam neće manjkati, ostavićete iza sebe sve ono što vas je mučilo i teralo da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Zaljubljeni Strelčevi uživaće u harmoničnim odnosima sa voljenom osobom, a oni slobodni pleniće pažnju gde god da se pojave.

JARAC

Bićete fokusirani na porodična pitanja koja su kod vas jedno vreme, zbog poslovnih obaveza, prolazila “ispod radara”. Sad dolazi trenutak da rešite probleme i isterate stvari na čistac. Možda vam neće biti prijatno da odnose sa nekim članovima šire familije prekinete, ali ako je to jedini način da se zaštitite, nemojte se premišljati.

Foto: Profimedia

 

VODOLIJA

Sunce ulazi u vašu treću kuću i najavljuje burne diskusije i česta putovanja u vezi sa poslom. S druge strane, prijatelji će vam se često obraćati za pomoć i savet jer neke dileme neće uspeti da razreše sami.

RIBE

U narednih mesec dana bićete izdržljiviji i snažniji nego što možete da zamislite. Položaj planeta najavljuje da ćete dati sve od sebe da zaštite svoje pozicije, ne samo na poslu, već i u privatnom životu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".