Певачица и хрватски фудбалер потрошили су 1.600.000 евра за две некретнине.

- Каја и Матео већ три године живе у Француској, где он игра фудбал. Прошле године преселили су се у Амјен, мали град надомак Париза, где је Матео потписао уговор са истоименим клубом. И одмах су решили да се ту скуће! Каја је дуго разгледала станове и тек недавно је нашла прави. Рекла ми је да се заљубила у једну зграду из 18. века, која личи на дворац. Одмах је Матеу рекла да ту жели да живи - рекао је извор близак пару.

Фото: АТА имагес

 

Каја је била забринута да ли ће Матео пристати да купе тај стан, јер је коштао 1.250.000 евра. Међутим, он добро зарађује и то му није био проблем.

- Каја се одушевила кад јој је Матео рекао да се пакује. Он је искеширао паре за стан, а она је решила да га опреми својим новцем. Већ је за то "пукла" више од 100.000 евра - каже извор.

 

Каја Остојић дошла је у Србију да би потписала уговор о куповини куће на Космају, али и да би подржала другарицу Дијану Радоњић, која је прексиноћ отворила салон лепоте у Београду. Она је већ данас спаковала кофере и вратила се у Француску.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Коначно сам изронила из кутија и кеса, па сам решила да направим прву сличицу испред своје нове зграде. Након два месеца уређивања стана, коначно је све скоцкано. Да сте ме само видели како шрафим и монтирам, били бисте поносни на мене - написала је Каја.

Певачица је рекла да је одувек маштала о животу у Француској.

- Имали смо срећу да узмемо стан у импозантној грађевини из 18. века. Пресрећна сам што живим у тако дивној згради - каже Каја.

Каја је потврдила да је купила кућу с Базеном на Космају, ако каже да ту неће живети.

Фото: Инстаграм принтскрин/kaya_ostojic

 

- Нећу се ту уселити. Претходних година сам вредно радила, па сам дошла на идеју да покренем бизнис. Изнајмљиваћу ту кућу надомак Београда - рекла је Остојићева за "Информер".

Каја и Матео планирају свадбу на лето! То ће бити певачицин четврти брак. Она се са 19 година удала за Николу Драгојловића и добила ћерку Николину. Потом се, 2009. године, венчала с кошаркашем Урошен Дувњаком, а развела се већ крајем 2010. Током снимања програма "Операција тријумф" 2011. упознала је светски славног ди-џеја Џуниора Џека. Венчали су се 2014, а после пет година су се развели.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".