Како медији преносе певачица Јелена Карлеуша пре неколико година добила је на поклон вилу вредну 2.500.000 евра, од супрга Душка Тошића. Како су писали медији ту кућу је он купио од Драгана Стојковића Пиксија. 

Она се још званично није преселила у нов дом где ће живети са супругом Душком Тошићем и ћеркама Ником и Атином, али оно шта је сигурно јесте то да је она почела да преуређује и декорише унутрашњост своје куће. 

 

 

 

На свом Инстаграм налогу поделила је низ снимака на којима се виде детаљи које је она изабрала да буду део унутрашности у њеној вили. 

Певачица је уснимила делове дневне собе где се видела декорација коју је она изабрала, те су се на снимцима видели розе лампа са перијем која доноси праву магију у унутрашњост њеног дома. 

Она је такође уснимила и две беличаста мермерна стола, од којих је један имао белу Версаће вазу, док су се на другом столу налазили детаљи које потписује модна кућа "Шанел". У унутрашњости њено дома, све је одисало луксузом. 

Може се приметити и да је њена кућа декорисана у белим и златним тоновима и да се на њеним супоценим полицама налази декорација која привлачи пажњу. 

Подсетимо да певачица поред свог посла, успева да се бави и уређењем дома, декорисањем, али и родитељством, те истиче да уме да се умори, али успева уз помоћ лавовске енергије да све изгура. 

- То ми се дешава више пута дневно, али се брзо ресетујем. Имам вулканску, природну енергију, довољно је само мало времена да опет обновим енергију и почнем из почетка. Радим оно што волим и то је рецепт да радим више ствари у исто време.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".