Elena Karaman i Dušan Reljin uživaju već godinu dana u ljubavi. O njihovom odnosu se malo zna i retko ko zna detalje iz privatnog života ovog para. Međutim, ono šta se zna jeste da su oni odlučili za započnu jedan zajednički biznis. 

Foto: Instagram printskrin/ elenakaraman.essenceofliving

 

NJih dvoje su kreirali liniju mirisa koja će se razlikovati od drugih proizvoda slične namene. 

- Prošle godine odlučio sam da se upustim na novo putovanje sa mojom srodnom dušom i konačno smo ugledali svetlost. Naš kreativni centar potrudio se da magiju i alhemiju pretvori u miris - napisao je Dušan uz Eleninu fotografiju, na kojoj se vidi da su timski radili kako bi pokrenuli svoj brend mirisa za telo i prostorije.

NJih dvoje polažu veliku nadu u zajednički posao, a ono što je sigurno jeste da su u pitanju kombinacije specifičnih mirisa koje će podići veliku prašinu u javnosti. NJihovi nazivi i sastojci biće u skladu s njihovim načinom i filozofijom života i svim onim što intrigira domaću javnost, posebno kad je u pitanju Elena.

Foto: Instagram printskrin/elenakaraman.essenceofliving

 

Podsetimo, Elena nakon razvoda od Jugoslava Karića na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje scene s duhovnih rituala, pa su tako njeni pratioci mogli da vide kako se moli zemlji, vodi i vazduhu, kako je skupljala menstruaciju u čašama, te njen ples oko vatre uz mantre, a nedavno je šokirala javnost i kada je napisala da ju je na dan velikog otvaranja kosmičkih kapija prozvao, ni više-ni manje, nego - pirotski ćilim. 

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".