- Мама срећан рођендан. Да останеш најбоља мама и бака - поручила је у Фејсбук објави, уз фотографију маме Славице Станић, на коју умногоме личи.

Фото: В. Данилов

 

 

- Рођена сам у Нишу, тамо је скоро цела мамина родбина. У Нишу сам провела прве две године живота, онда смо се преселили у Зајечар, пошто је тата био војни лекар. Моји су врло рано основали породицу, малтене као студенти - испричала је једном приликом певачица.

Мајка Ане Станић је професор у пензији, тако да има времена да се посвети унуку Вуку, али и да ћерки помогне око свакодневних обавеза. 

- Моја мама је од оних жена које кувају сваки дан. Воли да прави тону хране за сву децу и врло често једемо код ње. Питам је како јој не досади да стално зове људе на оброке, после сређује и пере судове, али она то обожава. Ја сам други тип када је у питању приступ кухињи и кувању - признаје Ана, а преноси "Хелло".

Фото: Инстаграм принтскрин/zlatnagranola7

 

 

Оно што је приметно и што је запањило јавност је да мајка Ане Станић изгледа као вршњакиња своје ћерке, с обзиром на то да је певачица у петој деценији, а мајка изгледа као да је њених година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".