- Mama srećan rođendan. Da ostaneš najbolja mama i baka - poručila je u Fejsbuk objavi, uz fotografiju mame Slavice Stanić, na koju umnogome liči.

Foto: V. Danilov

 

 

- Rođena sam u Nišu, tamo je skoro cela mamina rodbina. U Nišu sam provela prve dve godine života, onda smo se preselili u Zaječar, pošto je tata bio vojni lekar. Moji su vrlo rano osnovali porodicu, maltene kao studenti - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Majka Ane Stanić je profesor u penziji, tako da ima vremena da se posveti unuku Vuku, ali i da ćerki pomogne oko svakodnevnih obaveza. 

- Moja mama je od onih žena koje kuvaju svaki dan. Voli da pravi tonu hrane za svu decu i vrlo često jedemo kod nje. Pitam je kako joj ne dosadi da stalno zove ljude na obroke, posle sređuje i pere sudove, ali ona to obožava. Ja sam drugi tip kada je u pitanju pristup kuhinji i kuvanju - priznaje Ana, a prenosi "Hello".

Foto: Instagram printskrin/zlatnagranola7

 

 

Ono što je primetno i što je zapanjilo javnost je da majka Ane Stanić izgleda kao vršnjakinja svoje ćerke, s obzirom na to da je pevačica u petoj deceniji, a majka izgleda kao da je njenih godina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".