Гога истиче да је увек бољи добар развод него лош брак.

- Скоро ми је нека жена рекла ''Молим вас Гого немој никад да се шминкате''. Издала сам ''Анамнезу'', одмах сам знала да ће бити хит, рекла сам купујем, не сумњам у Маринин текст. Али десило се нешто чудно, јер је Јутјуб два пута избрисао песму, а онда су фанови кренули да се шале како се дуго није појавио такав хит - каже Гога.

Фото: АТА имагес

 

- Морам да имам добар тим, од стајлинга па до сарадника у музици, јер ми зависимо од тих песама. Следећа пред лето излази лудило од Атеље трага, то ће да буде бомбастично - додаје Гога.

- Мелодија је постојала пре, али текст је рађен за мене. Увек је бољи добар развод него лош брак, не бих хтела да правим фаму око тога, као што неки користе, лажно се разводе, па се мире. Ми смо остали у одличним односима, само ме замолио да му не пишу новинари, да му не шаљу поруке, јер дечко заиста то не воли, не жели да се ескпонира и ја то заиста поштујем - рекла је Секулићева.

Фото: АТА имагес

 

Гога је открила да ли је развод доживела као пораз.

- Ја можда нисам ни свесна, деца су ту, она су најбитнија. Ја сам ту улогу схватила озбиљно, и пријатељи ме зезају ''Гога права кева''. Једноставно нисмо сви исти, не треба бити жена са мушким мозгом, боље пролазе оне које само трепћу - каже певачица.

Признала је и да ли она и њен бивши супруг имају нове љубави.

- Да ја знам он није нашао нову, а мене сад нико тренутно не занима, а немам ти ни времена. Продала сам кола за једну песму, како бих урадила спот и све, песма је била јако скупа, а ја не волим да остајем дужна и увек улажем у своју каријеру - рекла је Гога.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".