Данас се у медијима појавила вест да певачица Гога Секулић у озбиљном проблему због нове песме „Анамнеза” у коју је уложила 20.000 евра.

Текст за ову нумеру писала је Марина Туцаковић, а песма је после само неколико сати од објављивања имала преко 300.000 прегледа, али убрзо су и песма и високобуџетни спот који је радила уклоњени са Јутјуб платформе. 

Фото: АТА имагес

 

Ово је певачицу поприлично узнемирило будући да је уложила велики новац у овај пројекат. Тим поводом Гога је поделила детаље позадине ове приче. 

- Издала сам песму и све је почело супер. Одлични су коментари и онда је само видео нестао са канала. Чекамо одговоре од Јутјуба, за сада нас наводно нико није пријавио. Једина је опција, да је дошло до неког бага на Јутјубу, а друга је опција да то ради неко намерно. Видећемо, сачекаћемо још неколико дана - прича Гога и додаје: 

- Велика је фрка, мој тим људи га упорно враћа на Јутјуб платформу, а он нестаје, багује. Велики је проблем, много је новца уложено у песму и спот. Немамо никакве примедбе на песму и спот у смислу да је нешто што треба да се скине. Све је у границама нормале. Чак и више од тога, стајлинг је одличан. У песми се ништа не спомиње страшно - додаје она.

Фото: АТА имагес

 

Но без обзира на новонасталу ситуацију певачицу радује чињеница да је њена нова песма одлично прихваћена код публике.

- Оно што могу да кажем јесте да је песма одлично прихваћена, певала сам је на наступу у Швајцарској, одлично је прошла. Десет пута сам је певала за вече, девојке су посебно полуделе - Женска химна! - прича Гога.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".