Наиме, када је Гога Секулић издала спот за нову песму "Анамнеза" коју потписују покојна Марина Туцаковић и Дамир Хандановић. Након само неколио сати од објаве она је добила преко 300.000 прегледа, али убрзо је видео нестао са Ју тју пларформе.

Певачица је одмах узела ствар у своје руке и са одређеним људима успела је да врати спот на платформу, међутим поново је нестао. С обзиром на то да је цео пројекат изашао око 20.000 евра, она је у дебелом минусу.

Фото: АТА имагес

 

- Видео је два пута објављен на Јутјубу. Дешава се да песме уопште нема у претрази на Јутјубу, просто не постоји, као да никада није објављен. У пракси се догађало да некада не функционише, односно да неко пријави видео и не види га ниједна платформа, али певачи су успевали да врате видео за неколико сати када су били у таквој ситуацији. Случај са Гогом се доста закомпликовао, те она на све могуће начине покушава да врати видео. Она сумња на хакере и да је неко озбиљно саботира будући да се месец дана причало о њеном пројекту на којем је дуго радила - рекао је наш извор.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".