Фолкерка Нада Топчагић похвалила је уметницу и рекла како је јединствена, а онда је погрешила њено уметничко име.

Фото: Инстаграм/topcagicnada

 

- Звезда је рођена преко ноћи. Ја сам помно пратила и гледам и кажем: "ово је звезда, ово је крај, то је то". Само сам вриснула. То је нешто што је другачије. Драго ми је да је она победила, нешто ново у музици, нови правац, била је скромно обучена, никакви авиони, камиони, нема голотиње. Драго ми је да није прошла голотиња. Компроста... Јао, Ана. Констракта. Толико је јединствена и посебна, мислим да ће да победи. Европа је њу већ прихватила, на светским је листама, била је четврта, то нико досад није доживео. Мени она делује као да је са друге планете, њене очи морате да гледате, таква дубина је у тим очима, ти њу мораш да гледаш, она без шминке плени, као да је Света Петка, чак и личи - рекла је Нада за "Ново јутро".

Фото: АТА имагес

 

Топчагићева је тада направила паралелу између себе и колегинице и опет направила лапсус.

- Мене муж пита шта тражим да обучем више, ја увек волим да будем запажена и посебна. Констракта и ја умемо то да изнесемо. Делић славе сам имала и ја као Компоста... Констракта... Ма, тешко је запамтити име, али свака јој част - рекла је она.

Констракта је била одушевљена Надином изјавом. Толико да ју је одмах након емитовања емисије запратила на Инстаграму, а Топчагићева јој је одмах узвратила.

Фото: Инстаграм принтскрин/ konstrakta 

Констракта је у емисији "Пулс Србије" признала да су јој све шале са именом биле симпатичне, а посебно је издвојила "Компросту".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".