Певачица је одговарала на питања седме силе и проговорила о актуелним темама.

- Ово је фестивал који помера границе у том смислу да нам је пружена могућност да се приближимо светском стандарду када је у питању продукција, на техничком нивоу. Ово је први фестивал где се осећам да сам као на светском фестивалу - рекла је Карлеуша.

- Одлично скијам и на води и на снегу. Мислим да је Копаоник пробудио љубав према снежном скијању, до тад сам само на води скијала.

Фото: АТА имагес

- Изглед је једна од битних ставки код жена у шоубизнису, конкуренција је огромна, правила се мењају. Не тражи се само певање, играње, продукција, изглед, већ све заједно. Тело је један плус код некога ко се бави шоубизнисом. Костим ми је удобан. Најнеудобнији ми је био костим од летос са Ушћа, у менталном корсету, руци, чизмама, шлему, у физичком смислу, сви су екстремно неудобни. После сваког наступа сам у подливима, крвава и пуна раздеротина, ја сам нежна жена. Када неко обуче сако и панталоне и изађе да пева, нема проблеме, а ја трпим да бих публици пружила више - рекла је Карлеуша.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Искрено не бих. То је "waste of money", губитак новца - одговорила је Карлеуша на питање да ли би отишла на наступ Анастасије Ражнатовић.

- Ја мислим да ме је грешком запратио. Шалим се. Мене углавном прате Американци, углавном афроамериканци. Вероватно је модни разлог, зато што ме је хтедох рећи запросио, што ме је запратио. Волела бих са Констрактом, Зорјом, постоје личности са светске сцене са којима сам снимила дуете на мом новом албуму - рекла је Карлеуша.

ЈК се и овом приликом потрудила да буде запамћена, те је на себи имала изазовну црну комбинацију која је на веома креативан начин истакла све њене атрибуте.

Највећу пажњу изазвао је горњи део где је имала чврст купасти брусхалтер са шпицастим врховима.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".