Pevačica je odgovarala na pitanja sedme sile i progovorila o aktuelnim temama.

- Ovo je festival koji pomera granice u tom smislu da nam je pružena mogućnost da se približimo svetskom standardu kada je u pitanju produkcija, na tehničkom nivou. Ovo je prvi festival gde se osećam da sam kao na svetskom festivalu - rekla je Karleuša.

- Odlično skijam i na vodi i na snegu. Mislim da je Kopaonik probudio ljubav prema snežnom skijanju, do tad sam samo na vodi skijala.

Foto: ATA images

- Izgled je jedna od bitnih stavki kod žena u šoubiznisu, konkurencija je ogromna, pravila se menjaju. Ne traži se samo pevanje, igranje, produkcija, izgled, već sve zajedno. Telo je jedan plus kod nekoga ko se bavi šoubiznisom. Kostim mi je udoban. Najneudobniji mi je bio kostim od letos sa Ušća, u mentalnom korsetu, ruci, čizmama, šlemu, u fizičkom smislu, svi su ekstremno neudobni. Posle svakog nastupa sam u podlivima, krvava i puna razderotina, ja sam nežna žena. Kada neko obuče sako i pantalone i izađe da peva, nema probleme, a ja trpim da bih publici pružila više - rekla je Karleuša.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Iskreno ne bih. To je "waste of money", gubitak novca - odgovorila je Karleuša na pitanje da li bi otišla na nastup Anastasije Ražnatović.

- Ja mislim da me je greškom zapratio. Šalim se. Mene uglavnom prate Amerikanci, uglavnom afroamerikanci. Verovatno je modni razlog, zato što me je htedoh reći zaprosio, što me je zapratio. Volela bih sa Konstraktom, Zorjom, postoje ličnosti sa svetske scene sa kojima sam snimila duete na mom novom albumu - rekla je Karleuša.

JK se i ovom prilikom potrudila da bude zapamćena, te je na sebi imala izazovnu crnu kombinaciju koja je na veoma kreativan način istakla sve njene atribute.

Najveću pažnju izazvao je gornji deo gde je imala čvrst kupasti brushalter sa špicastim vrhovima.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".