- Мањак хране организам препознаје као претњу - рекла је Оливера за магазин "Лепота и здравље". Њој се показало да, кад највише једе, и то редовно - три оброка - мршави, без грешке! Најважније је, како она објашњава, како комбинује намирнице и колико су јој оброци обилни.

Фото: В. Данилов

 

 

Како каже доручак јој је најважнији, тад јој је увек на столу хлеб без белог брашна (црни, ражани, од хељде…), путер или кајмак, јаја, сланину и кисело млеко. Ако једе путер и џем, то је увек онај без шећера и заслађивача. Иначе опомиње да су вештачки заслађивачи опаснији за организам од обичног шећера па ни напитке с таквим додацима не треба пити.

Многе жене када започну дијету, имају пролазне и не тако добре резултате. Килограми се губе али се још брже враћају. Једна од наших најлепших жена са наших малих екрана, гарантује да ћете са овим режимом бити сити и уз то мршавити. 

Фото: Профимедиа

 

 

Сатница ове дијете, укључује ручак на 4 сата после доручка, а два сата касније једе воће.

Воће за доручак никада не једе због киселине која се ствара у желуцу. Месо само кувано долази у обзир, а кромпир уопште не једе. У тестенину или пиринач месо никада не убацује. За вечеру како каже највише једе рибу и салату. 

Ова исхрана је била решење свих њенин проблема, јер јој се шећер био приближио горњој граници.

- Прескакала сам доручак, више јела ноћу него дању - признаје Оливера.

Фото: Архива Новости

 

 

Како каже постоје многобројне заблуде у вези исхране и намерница које користимо:  барени кромпир, целер и шаргарепа имају већи гликемијски индекс него бели шећер, а "фит" јогурти немају масти али им зато густину даје скроб - дакле, угљени хидрати. Оливера тврди, кључ витке линије није уопште у дијетама и "диет" храни, већ у правилном комбиновању намирница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".