Матеј Периш дошао је у Београд са шесторицом другова 30. децембра како би у српској престоници заједно дочекали Нову годину. Њему се сваки траг губи тог дана, у вечерњим часовима, након што је изашао из ноћног клуба "Готик".

Ненад Периш дошао је у Београд почетком текуће године како би помогао у потрази за својим сином, а након два месеца, свакодневне неизвесности и исчекивања било које вести о Матеју, одлучио је да се врати у Сплит.

- Морао сам да се вратим кући. Ту ми је фамилија, ћерке, морао сам да се вратим да бих покушао да наставим с оним животом који је некада водио Ненад Периш. Само то више никад неће бити исти Ненад Периш, то је неки други човек. Моје срце је остало с мојим сином у Београду, у који ћу се вратити да наставим да тражим мога Матеја. У контакту сам са српском полицијом, која је, морам још једном да истакнем, обавила велики посао више него професионално. Учинили су све не би ли пронашли Матеја, али нажалост, засад немамо никакве нове информације - наводи отац несталог младића за хрватске медије.

Фото: АТА имагес

 

 

Ненад Периш је недавно изјавио да га је дирнула подршка Београђана и Србије, а ситуација није другачија ни у Сплиту.

- Ево, и данас док сам ходао градом сви гледају у мене, препознају ме, а ја им отпоздрављам климањем главом, као што сам радио и људима у Београду. Неки ме заустављају и дају ми подршку да истрајем у тражењу Матеја и кажу ми како саосећају са свима нама у породици. Та ми подршка људи даје снагу да издржим - рекао је Периш за "Слободну Далмацију"

Подсетимо, Матеј Периш нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра, а потрага за њим и даље траје.

Фото: Ало принтскрин, друштвене мреже

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".