На друштвеним мрежама појавиле су се групе, посвећене потрази за младићем, који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године у Београду. Сада по тим групама кружи песма коју је непознати аутор посветио нестанку младог Сплићанина.

Фото: Инстаграм/принтскрин/pronađimomatejaperisa

 

Речи посвећене младићу, чији нестанак је ујединио регион, изазивају буру емоција код многих, а тек да видите коментаре...

- Родила је мајка једног златнога дечака, студента економије, момка вредног злата. Капетана свога брода, краља морског плаветника, таквог би сина свака мати пожелела... - гласе речи песме.

Песма се појавила на Јутјубу, а аутор је на почетку спота написао:

- Пре свега желим да кажем да је ова песма једна велика нада, подршка и јединство... Сврха ове песме није омаловажавање, нити вређање било ког појединца, као ни заједнице, већ искључиво саосећање и подршка.

Шта је Ненад Периш сазнао у полицији?

Наиме, појавила се информација да се истрага за несталим младићем обуставља, а Ненад Периш за Курир каже да то није тачно.

- Потрага није заустављена! Наставља се уобичајеним досадашњим темпом, јер до сада није дала резултате. То је информација из МУП Србије - рекао је Ненад Периш за Курир.

Фото: АТА имагес

 

Он је рекао и да је послушао песму коју је мистериозни аутор посветио његовом сину, а која се синоћ појавила на Јутјубу.

- Јако емотивно за мене. Велико хвала аутору - захвалио се Периш, који је од дана када је његов син нестао у Београду и будно прати потрагу.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра и од тада му се губи сваки трага. У потрагу су се дали за њим, поред полиције, велики број грађана и Матејеви пријатељи. На друштевним мрежама формиран је велики број група за потрагу за несталим момком.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".