Фотографија делује као да је сликана у скорије време. Људи у коментарима распитују се да ли је то Матеј Периш пронађен, док други верују да је фотографија одраније. Ово су само неки од коментара:

- Шта је ово јел су нашли Матеја?

- Јел се пронашао Матеј?

- Стара слика али нас је свију обрадовала помислих ево га.

- Видите да је слика од прошлих дана ...

- Која радост у секунди док нисам схватила да су млађи на слици.

- Колико би нас усрећило да се објави њихова нова заједничка слика.

Фото: Принтскрин

 

Подсетимо, Матеј Периш нестао је у ноћи између 30. и 31. јануара 2021. године испред београдског клуба "Готик" где је био са друштвом, потом је напустио клуб из за сада непознатих разлога. Перишу су надзорне камере хватале наредних десетак минута, а потом му се губи сваки траг на шеталишту уз реку Саву.

Потрага још траје, а Ненад Периш се тек недавно вратио у Сплит.

- Морао сам да идем куц́и. Породица ми је ту, моја ц́ерка, морао сам да се вратим да покушам да наставим живот какав је некада водио Ненад Периш. Само, никад више нец́е бити исти Ненад Периш, то је други човек, срце ми је остало уз сина, у Београду, у који ц́у се вратити да наставим да тражим свог Матеја.

У контакту сам са српском полицијом која је, морам још једном да нагласим, урадила велики посао више него професионално. Учинили су све да пронађу Матеја, али за сада, нажалост, немамо нових информација“, рекао је Периш за Слободну Далмацију.

(Република)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".