- Имала сам трему због Анастасије, тражила сам да ми пошаљу клипове да видим како све изгледа. То је моје дете и другачије реагујем, емотивно, то је нормално. Чуле смо се пред њену пробу, жао ми је што нисам с њом. До сад сам ја била дива, а сад имамо још једну певачицу у кући. Рекла сам јој да буде што спонтанија, публика одради 90% посла, кад се изађе на бину и кад крене та енергија - рекла је Цеца кроз осмех.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

Она је истакла да не разуме колеге који не подржавају своје наследнике да крену истим путем и баве се певањем.

- Не разумем колеге које говоре да ово није посао за њихову децу, и да ово није посао за жену. Ја баш мислим да јесте, ако имате кога да вас саветује, мислим да је ово најлепши посао - искрена је Цеца.

Певачица је тренутно сингл, након што је раскинула везу са Богданом Срејовићем.

- Нисам заљубљена тренутно, али не постоји лепше стање него када је човек срећно заљубљен. Не знам да ли је тешко бити Цецин дечко, мени је супер. Ја се радујем ситницама, немам другачије потребе од вас. Ја себи све могу да приуштим, не треба ми мушкарац да би ме фасцинирао новцем, мени треба искрено осећање, пажња, љубав, оно што треба сваком нормалном човеку - истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Цеца је затим навела да би јој било драго да Анастасија престигне њену славу, а на питање шта ће радити када оде у пензију, дала је духовит одговор.

- Сан сваког родитеља је да га деца превазиђу, морам и ја некад у пензију. У пензији ћу да пецам! (смех) Јежим се од тога, не размишљам о пензији, са 95 година ћу у пензију, до тад ћу бити млада. Осећам се добро у својој кожи, пуна сам енергије, младалачког сам духа - рекла је певачица.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".