Наиме, шушка се да се Џастин према Хејли веома лоше опходи, па чак и да је малтретира, а због неких њихових фотографија и видео снимака које су процуреле у јавности многи су им предвиђали и крај љубави.

 

 

Овог пута, манекенка је решила да стане на пут гласинама, те је желела јавно да објасни како се певач према њој опходи и какав је заправо њихов однос.

- Много тога се спекулише о нама и о томе како се Џастин према мени лоше опходи, како ме малтретира, али заиста, управо је супротно. С великим задовољством истичем да сам са неким ко ме и те како поштује, због чега ми је сваки дан за памћење... Тако да, кад прочитам нешто лоше, баш се изненадим - рекла је Хејли, па признала да имају успоне и падове, као и сваки пар у вези или браку.

Фото: Профимедиа

 

 

- Посебно раније, када је наша љубав тек почињала, била сам потпуно изгубљена. Иначе, верујем му, он верује мени... Добро смо - закључила је манекенка у подкасту "4Д Витх Деми Ловато", са певачицом Деми Ловато.

Подсетимо, Џастин и Хејли били су дуго пријатељи пре него што су почели да се забављају 2016. године. Раскинули су нешто касније, али су поново упловили у романсу 2018. године.

 

 

Венчали су се у Њујорку 13. септембра 2018. године, а пар месеци касније имали су и традиционалну свадбену церемонију у Јужној Каролини, 30. септембра.