Емотивни партнер Северине Вучковић, који је 2004. године доспео у жижу јавности након што је изашао порнографски снимак са јахте, о коме су медији својевремено брујали, имао је већ у то време супругу и децу, која су због овог снимка много претрпела. Северина је сада, седамнаест година од снимка који јој је обележио живот, одлучила да прокоментарише породицу свог тадашњег партнера.

У исповести за хрватски портал "Х-алтер" Северина је говорила о својој болној и вишегодишњој борби за старатељство, и бројним питањима која су актуелна ових дана а тичу се ње. 

У тој причи, било је готово немогуће, не поменути спорни снимак са јахте из 2004. године, за који певачица каже, да је много пута послужио као оружије против ње, њеном бившем супругу Милану Поповићу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- На почетку наше везе, једна ствар која ми је сигнализирала да Милану није стало до мене било је његово питање колико сам наплатила тај филмић. Срамотно! Желим поручити младим девојкама да буду опрезне и да пазе шта чине - рекла је Севе, којој је овај филм годинама осим етикете наносио и велику бол.

- Свесна сам да постоје три особе које сам тиме повредила, и желим им се извиним. А то су деца и супруга мог партнера из тог видеа. То су једине особе којима ја треба да се извиним. Али јако је симптоматично да од те 2004. до данас нико није спомињао патње те деце, а сви су сада јако заинтересовани како ће то доживети мој син који у то време није био рођен. Свесна сам да ће се мој син кад-тад у животу с тиме срести и имам то на уму од почетка. Када проценим да је време, сама ћу му то рећи и хтела бих да то чује од мене. Радо бих цитирала мудријег од себе, филозофа који каже да казна која је већа од злочина јест сама злочин. Упркос протоку времена, нисам сигурна да и социјалне службе, и судови, и психолози, и психијатри укључени у мој случај нису у првом плану имали, осим Милановог интереса, и „тај филмић“ уместо дететову добробит - Закључила је Севе. 

А јавним извињењем породици партнера са видео снимка из 2004. показала је да је она достојанствена жена која уме да прихвати одговорност.

(Х-алтер)