Весна Драгојевић присетила се покојног супруга, великог Оливера Драгојевића, за којим многи баш као и она и дан-данас тугују. Да је поживео, наиме, прослављали би 48. годишњицу брака.

Никад виђеном фотографијом покренула је праву лавину коментара.

– Ти и ја. 7. марта 1974. Наших 48 година брака - поручила је она, па покренула праву лавину коментара.

„Драга Весна, имала си најбољег човека поред себе", „Вас двоје ћете и у вечности бити заједно". „Таква љубав не завршава", само су неки од коментара испод објављене фотографије.


Оливер је, подсетимо, пунио дворане у Паризу, Токију, Њујорку, Москви... Али у Србији никада, од 1991. године. Његова највећа љубав тада је испричала причу везану за њену породицу и једину реченицу коју је Драгојевић током живота изговорио у вези с тим.

- Никад ништа грубо није рекао. Он је био такав, држао је до речи у много ситуација, не само то. Када је почео рат, мама, тата и сестра су дошли овде, били су код мене у Сплиту. Видели смо како горе бродови, ту је био велики брод од 10 метара мог оца, који је почео да га гради кад сам ишла у основну школу, звао се „Копакабана". Отац је видео како тај брод гори, па је плакао и кукао - испричала је Весна у једној емисији. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/O Kanal

 

- Оливер је му је тада рекао да се не нервира. Рекао му је: „Ја сам тамо много радио, било сам милион пута, ако вас то теши, никад нећу тамо певати." То је једина реченица коју је рекао у вези тога и не би споменуо да га нису питали. Ништа он није имао против, долазили су Срби у Сарајево, Тузлу - додала је.

Певач је преминуо у 71. години након тешке болести, рака плућа, 2018. године. Био је један од најпознатијих и не само у целој бившој Југославији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".