Na društvenim mrežama pojavile su se grupe, posvećene potrazi za mladićem, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu. Sada po tim grupama kruži pesma koju je nepoznati autor posvetio nestanku mladog Splićanina.

Foto: Instagram/printskrin/pronađimomatejaperisa

 

Reči posvećene mladiću, čiji nestanak je ujedinio region, izazivaju buru emocija kod mnogih, a tek da vidite komentare...

- Rodila je majka jednog zlatnoga dečaka, studenta ekonomije, momka vrednog zlata. Kapetana svoga broda, kralja morskog plavetnika, takvog bi sina svaka mati poželela... - glase reči pesme.

Pesma se pojavila na Jutjubu, a autor je na početku spota napisao:

- Pre svega želim da kažem da je ova pesma jedna velika nada, podrška i jedinstvo... Svrha ove pesme nije omalovažavanje, niti vređanje bilo kog pojedinca, kao ni zajednice, već isključivo saosećanje i podrška.

Šta je Nenad Periš saznao u policiji?

Naime, pojavila se informacija da se istraga za nestalim mladićem obustavlja, a Nenad Periš za Kurir kaže da to nije tačno.

- Potraga nije zaustavljena! Nastavlja se uobičajenim dosadašnjim tempom, jer do sada nije dala rezultate. To je informacija iz MUP Srbije - rekao je Nenad Periš za Kurir.

Foto: ATA images

 

On je rekao i da je poslušao pesmu koju je misteriozni autor posvetio njegovom sinu, a koja se sinoć pojavila na Jutjubu.

- Jako emotivno za mene. Veliko hvala autoru - zahvalio se Periš, koji je od dana kada je njegov sin nestao u Beogradu i budno prati potragu.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra i od tada mu se gubi svaki traga. U potragu su se dali za njim, pored policije, veliki broj građana i Matejevi prijatelji. Na društevnim mrežama formiran je veliki broj grupa za potragu za nestalim momkom.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".