Миљана и њена мајка Марија Кулић због овог догађаја направиле општу драму. Како кажу очевици запослени су покушали да га зауставе, али он се упорно опирао.

Фото: АТА имагес

 

- Синиша је био позитиван на корону, па је због целокупног његовог здравственог стања смештен у тамошњу болницу. Знате да је имао тешке операције, имунитет слаб од свега, и тамо је био на праћењу, уз надзор лекара, док својевољно није одлучио да напусти болницу! Спаковао ствари и отишао. Заправо, мислим да су Марија, Миљана и њен дечко дошли по њега. Није било шансе да га зауставе запослени. То се све дешавало у петак. Само је понављао "бегај бре", и није хтео да чује ни савете ни ништа - прича извор из Нишке болнице.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Онда смо по протоколу морали да обавестимо главну дежурну сестру, лекара, а они, протоколарно полицију да известе, посто је реч о корони, вирусу, а и да би се оградили у случају да пацијент нестане, нешто му се деси, или направи било који прекршај, да више није у здравственој установи. Не знам како је дошло до тога, али после неких сат, два времена враћа се он, довозе га. Марија и Миљана хаос праве! Свађају се! Знају оне људе, сви ће зажалити, платити, шта ли су причале, више се ни не сећам, али то вече је остао на одељењу ипак - испричао је извор за "Свет".

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".