Бик

Бикови су скромни и конзервативни у смислу да имају реалан поглед на себе. Они су самосвесни и разумеју ко су и знају своје место у свету. Свесни су позитивних квалитета и достигнућа, али су свесни и својих мана и неуспеха. Међутим, они стално настоје да побољшају себе, свој живот и окружење у којем живе.

Рак

Ракови су скромни на неколико начина. Не хвале се стално о томе шта су постигли или како су решили неки изазов. Подржавају најмилије и имају тенденцију да се фокусирају на њихове успехе. Није да они крију своје победе, само што не осећају потребу да се њима хвале све време.

Девица

Девице су по природи веома скромне. Воле када их људи доживљавају као приземне људе. Стално стављају друге испред себе. Поносне су на своја достигнућа, али никада арогантне према њима. Ови знаци обично нису иноватори, радије се држе испробаних метода за које знају да ће функционисати. Ова особина даје Девици конзервативну личност, затварајући их за нове или модерне начине размишљања.

Вага

Ваге су скромне у томе што не дозвољавају да им похвале буду прече. Тихо су самоуверене и могу љубазно да прихвате комплименте. Ако Вага добије комплимент, захвалиће се даваоцу, а затим га похвалити заузврат. Вага остаје неутрална да би била фер и свима жели најбоље. Ови знаци зодијака имају здрав, реалан утисак о себи и знају своје место у свету, пише Пинк Вилла.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".