ОВАН - несигуран и напрасит

Иако споља делујете одважно и грубо, дубоко у себи сте веома нежни. Потајно желите љубав и пажњу. Понекад вам је непријатно да признате да вам је потребно да будете окружени другима 24/7. Такође, радије се уздржавате од показивања љубави како бисте избегли да се неко поиграва вашим осећањима.

БИК - пасивно агресиван

Ваша тајна је да вам је веома тешко да верујете било коме. Због неких прошлих искустава, понекад се осећатенесигурно и сумњичаво. Једном када схватите да је особа поред вас неко са ким желите да проведете остатак живота, онда јој дајте све, укључујући поверење.

Фото: Профимедиа

 

БЛИЗАНЦИ - неповерљив

Ако некоме верујете, ипак се трудите да будете опрезни. Постоји само неколико људи у вашем окружењу којима заиста верујете. У исто време, плашите се да ће чак и они изневерити ваше поверење и искористити ваше слабости против вас. Ово је један од разлога зашто се ретко отварате према било коме.

РАК - прикрива рањивост

Ваша најмрачнија тајна је страх од рањивости. Не желите да се играте својим осећањима и зато их стално кријете од других. Желите да оставите утисак особе која има све под контролом и учини све што је могуће за то.

ЛАВ - екстремно сујетан

Постоји једна ствар коју не подносите, а то је туђи его. Можда не причате о томе наглас, али желите да сва пажња увек буде посвећена само вама. Волите да будетеу центру пажње и нисте спремни да то поделите ни са ким.

ДЕВИЦА - претерано анализира

Мислите превише. Споља то можда није приметно, али у вашој глави се у сваком тренутку роји милион мисли. Због тога често сте разочарани, па све мислите да треба сами да урадите. Размислоите да ли претерујете и да ли је све заиста тако лоше како сте "закључили".

Фото: Деспозитофотос

 

ВАГА - несамостална

Ваш највећи страх је да будете сами. Желите да будете окружени људима све време, или желите да увек имате сродну душу поред себе која ће вас мотивисати. Нећете никоме причати о својим слабостима, али дубоко у себи се надате да ће други погодити ову вашу потребу.

ШКОРПИЈА - никоме не одаје тајне

Радије се држите на безбедној удаљености од других. Тешко је прочитати ваше емоције на лицу, а нисте од оних који се "петљају" у туђ живот. Све посматрате са стране и нападате само када сте испровоцирани. Ви знате много о животу других, али они не знају скоро ништа о вашем. Ништа лоше се неће догодити ако будете отворенији.

СТРЕЛАЦ - плаши се везивања

Веома сте узнемирени када други покушавају да вам наметну било какве обавезе. Можете бити лудо заљубљени у свог партнера, али чим дође до озбиљних обавеза, почињете да бринете и прва реакција ће вам бити да побегнете.

ЈАРАЦ - не трпи несавршеност

Не желите да се нађете у ситуацији у којој ће други открити ваше недостатке. Ви сте перфекциониста и желите да други виде само ту вашу страну. Али нема ништа лоше у недостацима, на крају крајева, сви их имају. Све што треба да урадите је да се помирите са својим.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА - не мари за туђе проблеме

Чак и када сте у друштву, ви се ипак осећате као да ту не припадате. Покушавате да разумете шта други говоре, али понекад се изгубите у свом свету. Покушајте да се фокусирате и слушате друге, то вам неће шкодити.

РИБЕ - улога жртве

Мрачна страна Рибе манифестује се у њеној улози жртве и у томе колико је можете жалити у сваком тренутку.

Оне нису нарочито маштовите у смислу мрачних мисли, али су мајстори када је потребно себе ставити у центар пажње.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".