Bik

Bikovi su skromni i konzervativni u smislu da imaju realan pogled na sebe. Oni su samosvesni i razumeju ko su i znaju svoje mesto u svetu. Svesni su pozitivnih kvaliteta i dostignuća, ali su svesni i svojih mana i neuspeha. Međutim, oni stalno nastoje da poboljšaju sebe, svoj život i okruženje u kojem žive.

Rak

Rakovi su skromni na nekoliko načina. Ne hvale se stalno o tome šta su postigli ili kako su rešili neki izazov. Podržavaju najmilije i imaju tendenciju da se fokusiraju na njihove uspehe. Nije da oni kriju svoje pobede, samo što ne osećaju potrebu da se njima hvale sve vreme.

Devica

Device su po prirodi veoma skromne. Vole kada ih ljudi doživljavaju kao prizemne ljude. Stalno stavljaju druge ispred sebe. Ponosne su na svoja dostignuća, ali nikada arogantne prema njima. Ovi znaci obično nisu inovatori, radije se drže isprobanih metoda za koje znaju da će funkcionisati. Ova osobina daje Devici konzervativnu ličnost, zatvarajući ih za nove ili moderne načine razmišljanja.

Vaga

Vage su skromne u tome što ne dozvoljavaju da im pohvale budu preče. Tiho su samouverene i mogu ljubazno da prihvate komplimente. Ako Vaga dobije kompliment, zahvaliće se davaocu, a zatim ga pohvaliti zauzvrat. Vaga ostaje neutralna da bi bila fer i svima želi najbolje. Ovi znaci zodijaka imaju zdrav, realan utisak o sebi i znaju svoje mesto u svetu, piše Pink Villa.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".