Певачица Катарина Грујић три месеца након што се породила одржала је први наступ, а како каже њен живот се променио из корена.

- Променио ми се начин живота, али на много боље и лепше. Много сам испуњенија у животу. Улога мајке је за мене најбитнија и најлепша улога у животу која може да се деси. Све што се променило, променило се само на боље - истакла је Каћа и додала:

- Увек сам била одговорна особа, а сада треба још одговорнија да будем и стварно сам таква. За ћерку бих све дала у животу. Све радим за њу и највише времена проводим са њом. Променило ме је то, да сам само са њом и да ме апсолутно ништа не занима у животу осим ње. И наравно после ње моје каријере.

Фото: Теодора Ћирић

 

Како истиче њен изабраник Марко Гобељић се добро сналази као отац, а већ је и размазио њихову ћерку Катју.

- Марко се показао најбоље што може. Све ради бара-бар са мном, осим што не мења пелене. То му не дозвољавам. Али све у свему стварно је добар. Он је већ размазио ћерку. Само је грли и носи. Дефинитивно ће је размазити још више кад буде одрастала, а ја ћу вероватно бити онај строжији родитељ - каже Каћа и истиче да беба више личи на оца.

Фото: Инстаграм принтскрин/ katarinagrujic.doll

 

- Мислили смо да личи на мене, али она је пресликана Марко. Има плаве очи, што сам ја молила бога - нагласила је она.

Певачица и њен изабраник венчали су се крајем августа прошле године, а како наглашава цео живот их је пратила судбина.

- Код нас је судбина на првом месту. Нашли смо се и створени смо једно за друго. Колико пута нам се дешавало да смо требали да се спојимо, а нисмо. Да смо били на истом месту, а нисмо се видели. То је трајало годинама и на крају се десило случајно. Кад имате ту неописиву хемију и енергију, све се кад тада поклопи - каже Каћа и додаје да принова није много утицала како би њихов брак очврснуо.

Фото: АТА имагес

 

- Ми смо увек били чврсти, али увек се разумемо и подржавамо се. Нисмо никада имала проблема, свађа. Катја је могла само да улепша наш свет, ништа више - истакла је она.

Због прве ћеркице, певачица нема толико времена да одмара, али јој улога мајке, изузетно прија, а после порођаја је видно смршала.

- Угојила сам се можда четрнаест килограма у порођају што мислим да је сасвим нормално. Жене колико год да се угоје у трудноћи је нормално. Није ми било тешко да скинем килограме. Почела сам много рано да тренирам. Мој доктор ће ме убити али волим да водим рачуна о свом изгледу - нагласила је она.

 

Увек сам пуна позитивне енергије

Катарина је за свој први наступ после порођаја била видно расположена, жељна публике и пуна енергије.

- Особа сам која је увек била пуна енергије, која обожава овај посао. Не кажем да је ово мој посао, ово је моја прва љубав, тако да сам једва чекала да се вратим и кренем са наступима, највише због каријере, фанова, публике која долази у много великом броју на моје наступе - рекла је она.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".