Jedan od komšija srpske prestavnice na "Evroviziji 2022" koja će se od 10. do 14. maja održati u Torinu, kaže da joj spremaju iznenađenje.

- Ana je super osoba i mnogo je volimo, prijatelji smo. Svi smo glasali za nju i jako smo bili srećni kada je pobedila i zaista sve najlepše možemo reći i za nju i njenu porodicu. Nismo je videli još, ali smo joj poslali poruku. Spremamo joj iznenađenje. Niko od njih nije očekivao, možda su se iznenadili više od nas. Videlo se po njoj kada je pobedila, ali to je stvar njenog karaktera, ona je skromna. Porodična je žena i to ima svoju dimenziju, potpuno je obična u najboljem smislu te reči i odličan upravnik zgrade – rekao je jedan komšija, koji iako je bio u žurbi, izdvojio nekoliko minuta da pohvali našu predstavnicu na predstojećoj Evroviziji.

Foto: ATA images

 

 

Na samom ulazu u zgradu imaju dva zalepljena plakata, a ono što upada u oči, pored uredno čistog hodnika, je jedno obaveštenje za stanare i zakupce, na kojem su joj komšije napisale poruku: "Bravo Ana!".

Drugi komšija priča kako će sada Ana pored obaveza oko "Evrovizije" stići i da se brine o stanarima, i da li će za to vreme naći zamenu:

- Majka je, lepa je, mudra je, na svaki način dobra. Ona će to rešiti, neće biti večno tamo. Ima obaveza, ali mogu da sačekaju tih nekoliko dana. Super se slaže sa svima. Najbolja je! Ne bismo je menjali.

U obližnjoj firmi su takođe znali ko je Ana, a radnica je rekla da je zna jako dugo, te da žive u ovom kraju otkako imaju decu.

Foto: Jutjub printskrin/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

 

- Nisam je davno videla, ali srećem je često, šeta kuče, ima dvoje dece. Znam joj decu kada su bila baš mala. Znala sam da je bila u „Zemlji gruva“, ali nisam bila upućena da priprema nastup za "Pesmu Evrovizije '22". Jeste komunikativna, videlo se da je pred vama bila u šoku, nije očekivala. Super je žena. Deda isto dolazi i čuva decu. Živi ovde dugo - rekla je žena za "Blic".

Kada nije kod kuće ili ne šeta napolju, voli da sedne u kafić sa svojim prijateljima.

- Kada je leto sedi kod nas, ali tokom zime retko. Uglavnom dođe sa društvom, nismo puno pričali sa njom, ali je fina i kulturna. Ostavlja bakšiš - rekli su konobari.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Konstrakta se prijavila za ovogodišnju "Pesmu za Evroviziju '22", pevala je u prvoj polufinalnoj večeri nakon čega je pokupila brojne simpatije, a u finalu je osvojila preko 45.000 glasova i odnela pobedu sa pesmom "In corpore sano".

- Ja bih pevala na srpskom i ostavila bih titl, ako se ja pitam, al' rano je. Pesma ima mnogo slojeva, pa svako neka izabere šta će da čuje. Razmišljajmo. Nije jedina poruka pesme da umetnici nemaju zdravstveno osiguranje, zdravstvenu knjižicu. Ovaj festival je dobar da se predstavi deo onog što postoji u muzičkoj produkciji u Srbiji - rekla je pevačica nakon pobede.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".