Konstrakta je privukla pažnju stranih medija kako pesmom "Corpore sano", tako i neobičnim umetničkim nastupom. Belgijski jutjuber koji stoji iza kanala Eurovision Talk opisuje Konstraktin nastup kao hipnotički i uzbudljv doživljaj.

Foto: ATA images

 

- Šokiran sam, ovaj nastup je nešto što šokira i iznenađuje, a teško je danas biti zapanjen nekom izvedbom jer je uglavnom sve već viđeno- rekao je i dodao da je ceo nastup bio perfektan.

Endi, sa kanala  Eurovoxx, ne može da skine pogled sa očiju pevačice i pita se da li pranje ruku ima neku povezanost sa trenutnom pandemijom koja je pogodila ceo svet. Ocenjuje sve kao vrlo neobično audio-vizuelno umetničko iskustvo, za koje je siguran da će izazvati mnoga podeljena mišljenja.

DŽud sa svog kanala Eurovision with Jude Kennedy ne može da dođe do reči od čuđenja, pozdravlja gledaoce na nespretnom srpskom i odmah se baca u pevanje. Kaže da je neočekivano prijatno iznenađen i sve vreme prati ritam muzike.

I na zvaničnoj Instagram stranici Evrovizije komentari na našu predstavnicu ne prestaju da pristižu iz svih krajeva Evrope.

 

 

"Ha-ha-ha, ništa ne razumem ali mi je smešno! Mnogo mi se sviđa", "Vau, ovo je umetnost", "Šta, Megan Markl? Ha-ha-ha", samo su neki od kometara na Konstraktinu pesmu, ali ima i onih koji ne predviđaju uspeh našoj Ani, kao i onih koji ukazuju na "snažne reči pesme koja može poslati jaku poruku na Evroviziji".

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".