Ова веза је почела непосредно раније, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и брзо постала сазнање представника седме силе.

Током претходног периода Светлана и Богдан су проводили много времена заједно, а одређене тренутке љубавне приче су приказивали на друштвеним мрежама. Стекао се утисак целокупне хармоније, као и породично блиских однос са обе стране.

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdansrejovic

 

 

То је био разлог више да нас је изненадила информација да је на ову везу стављена тачка, што смо сазнали од извора блиском овом пару, а касније и од самих актера који нису желели да дају изјаве и причају било шта конкретније на ову тему.

Оно у чему су једногласни били јесте - више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота.

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена. Ни у једном детаљу нема простора за сензационализмом јер нити је раскид био буран нити је по среди трећа особа, већ су обе стране схватиле да су емоције избледеле.

Фото: АТА имагес

 

 

 

У последње време су чешће сазнаје за раскиде путем друштвених мрежа, посебно када се партнери међусобно отпрате на популарној друштвеној мрежи Инстаграм, али овде то није случај. Цеца и Богдан се међусобно прате, као и Срејовић са члановима њене породице. Било како било, на свакоме од њих остаје да своју нову љубавну срецу пронађу у некој новој луци.

Сада никоме није промакао када је на шаљив начин открио свој емотивни статус.

Срејовић је, наиме, на Инстаграму објавио фотографију на којој пише:

Фото: Инстаграм принтскрин/bogdansrejovic

 

 

Статус везе: Сто за једног, али пиће за двоје - што шаљиво алудира на то шта он каже када улази у угоститељски објекат, а да ли је дупла доза говори о елану за провод, или, пак, ноћна птица тако лечи љубавне ране, можда никада нећемо сазнати. Оно што јесте извезно је да су бивши љубавници остали у пријатељским односима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".