Уна Чолић, ћерка Здравка Чолића, изненада је постала и те како популарна на друштвеним мрежама - што се често и деси са децом познатих родитеља, посебно таквих звезда као што је славни певач. Са Уном је то случај откако је постала пунолетна, док се пре тога о њој знало јако мало.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Уна је последњих година врло активна на Инстаграму, где објављује редовно своје фотографије, али и привлачи пажњу својим тренди и младалачким одевним комбинацијама и дизајнерским комадима.

Сви знамо да Здравко Чолић о својој породици говори ретко, па тако многи и не знају како изгледа чак и његова супруга, с којом је у љубави већ деценијама. Он је увек чувао приватност својих девојака, а прошлог лета се осврнуо на чињеницу да му је старија ћерка Уна "украла славу на тренутак", јер својим објавама на друштвеним мрежама прикупља на хиљаде лајкова и коментара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

- Уна је сада популарнија од мене. Има своје обожаваоце. Шала на страну, све је то добро, нека је. Али мене је друга ћерка Лара заправо одушевила како зна моје песме - рекао је певач летос после једног наступа у Црној Гори и додао да супруга Александра и ћерке имају разумевања за његова одсуства од куће услед пословних ангажамана.

- Ништа ми не замерају. Шта мени да замерају? Волимо се. Знају оне и навикле су да сам у музици доста посвећен. Иако волим породицу више, опет је музика та која ми чини задовољство. Нема лепшег од звука инструмента који понесе ритам - рекао је Здравко за магазин "Нина".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

- Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga - jednom je priznao Zdravko za "Ekskluzivno" šta mu to supruga zamera.

Čola i njegova supruga Aleksandra u braku su od 2001. godine, kada su dobili prvu kćerku. 2006. godine Aleksandra je na svet donela i ćerku Laru. Ipak, iako je svima poznato da se Čolina starija ćerka zove Una, to, zapravo, nije njeno puno ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Ona se zove Una Zvezdana Čolić.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".