Ova veza je počela neposredno ranije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama. Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnos sa obe strane.

Foto: Instagram printskrin/bogdansrejovic

 

 

To je bio razlog više da nas je iznenadila informacija da je na ovu vezu stavljena tačka, što smo saznali od izvora bliskom ovom paru, a kasnije i od samih aktera koji nisu želeli da daju izjave i pričaju bilo šta konkretnije na ovu temu.

Ono u čemu su jednoglasni bili jeste - više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena. Ni u jednom detalju nema prostora za senzacionalizmom jer niti je raskid bio buran niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Foto: ATA images

 

 

 

U poslednje vreme su češće saznaje za raskide putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice. Bilo kako bilo, na svakome od njih ostaje da svoju novu ljubavnu srecu pronađu u nekoj novoj luci.

Sada nikome nije promakao kada je na šaljiv način otkrio svoj emotivni status.

Srejović je, naime, na Instagramu objavio fotografiju na kojoj piše:

Foto: Instagram printskrin/bogdansrejovic

 

 

Status veze: Sto za jednog, ali piće za dvoje - što šaljivo aludira na to šta on kaže kada ulazi u ugostiteljski objekat, a da li je dupla doza govori o elanu za provod, ili, pak, noćna ptica tako leči ljubavne rane, možda nikada nećemo saznati. Ono što jeste izvezno je da su bivši ljubavnici ostali u prijateljskim odnosima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".