Како "Блиц" сазнаје разлог прекида наступа јесте тај што су се гости ресторана "Табоо бар" у коме је Роквић певао, побили.

- Атмосфера је била савршена сви су се веселили, а у једном тренутку су се две групе момака побили и кренуо је хаос. Летеле су флаше на све стране, две групе мушкараца кренули су да се бију. Обезбеђење је покушало да смири читаву ситуацију, али никако нису успевали, а Никола је морао да напусти сцену и прекине концерт - открива извор са лица места за "Блиц".

Никола се сада, након целе драме огласио на Инстаграму.

- Мостар и ја се волимо! Хвала што бринете, ја сам у Мостару увек радо прихваћен и лично никада нисам осетио преки поглед! Инцидент није био упућен лично мени али сам због опште сигурности морао да прекинем да не би ескалирало у нешто много горе! Хвала свим драгим људима који су дошли, јако ми је жао! Надам се бољем времену и размени Љубави коју смо увек делили!

Подсетимо, како је навео раније на свом Инстаграму због опште сигурности морао је да прекине дугоочекиван наступ који је данима најављивао на тој друштвеној мрежи.

- Јако ми је жао што сам синоћ морао да прекинем дугоочекиван наступ у Мостару, на жалост због опште сигурности морао сам да прекинем певање. Надам се скоријем дружењу са мојом публиком - написао је Роквић.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".