Она је тужила војвоткињу од Сасекса за клевету "на темељу очито лажних и злонамерних изјава", тврди да су Меганине наводне лажи "смишљене да униште њену репутацију" и да су је подвргле "понижењу, срамоти и мржњи у светским размерама", наводе документи до којих је дошао Фоx Неwс.

Самата тврди да је Меган лагала да је "једино дете" и о томе кад је последњи пут видела Самантху. Такође, тврди да је Меган лагала да је Саманта променила презиме у Маркл након што је Меган почела да излази са принцом Харијем.

Фото: Јутјуб принтскрин/BBC News

 

 

Она оптужује Меган да је нанела штету репутацији њиховог оца "како би очувала и промовисала лажни имиџ - од просјак до принцезе'". Тврди да је Меган лажно оставила утисак да је побегла из сиромаштва и радила да би платила своје факултетско образовање.

- Оптужена није била присиљена у доби од 13 година, да ради на слабо плаћеним пословима како би саставила крај с крајем, оптужена је похађала елитне и скупе приватне школе и часове плеса и глуме у Лос Анђелесу које је плаћао њен отац. Томас Маркл је такође платио њено факултетско образовање на Нортвестерну, укључујући школарину, станарину и трошкове живота, чак је узео зајам да покрије трошкове - тврди Саманта.

Саманта тражи одштету од око 75.000 долара.

Меганин адвокат Мајкл Камп назвао је тужбу "неутемељеном" у интервјуу за Фоx Неwс Дигитал.

- Ова неутемељена и апсурдна тужба само је наставак обрасца узнемирујућег понашања. Посветићемо му минималну потребну пажњу, што је све што заслужује - рекао је Камп.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".