Ангелина истиче да је публика сјајно прихватила песму.

- Не знам колико је познато, али песма “Оригами” изашла је још летос, спремала сам је за један музички фестивал, а када сам чула да ме је мој тим пријавио за “Песму за Евровизију” управо са њом, била сам пресрећна јер сам јако поносна на ову песму. Мислим да нисмо погрешили јер је публика заиста сјајно прихватила песму, сви коментари и реакције су јако позитивни, тако да ми то даје само додатну снагу и ветар у леђа - прича Анђела.

Коментари и речи хвале стижу из целог региона.

- Стварно сам пресрећна што је публика позитивно одреаговала на песму и сигурна сам да ће “Оригами” тек постати велики хит. Очекивања су велика, морам да кажем да сам негде одувек маштала да одем на Евровизију и представљам своју земљу, тако да се надам најбољем исходу. Мислим да је Евровизија велики залогај за сваког уметника, али исто тако сматрам да може да буде добра одскочна даска, поготово за младе уметнике - закључује она и наглашава да јој се допадају песме и осталих извођача.

- Ако бих морала да изаберем, Васцова и Сарина песма су ми можда највише ушле у уво - искрено каже Анђела која важи за једну од лепших певачица на нашим просторима.

- Каријеру никад нисам базирала на физичком изгледу, чини ми се да моја публика пре свега мене слуша и прати због музике коју ја изводим, а што се тиче лепоте… мислим да свакако не може да одмогне - истиче певачица, а на питање о естетским корекцијама каже:

- Немам ништа против, сматрам да свако има права да ради са својим лицем и телом шта год жели. Нисам кориговала ништа, а ако се некада будем одлучила да нешто променим, нећу то да кријем јер сматрам да у 21. веку то стварно није никаква срамота.
Она открива да нема јаче половине која би јој пружила подршку у овом тренутку.

- Тренутно немам времена за љубав, сва моја пажња фокусирана је на припреме око Евровизије и новог албума - каже певачица, која се осврнула и на своје понашање када се камере угасе:

- Трудим се да увек будем приступачна и расположена, иако сви имамо лошије дане, па то можда не изгледа тако.
На питање да ли би ушла у ријалити зарад популарности, Ангелина одговара:

- Не бих, ријалити као телевизијски формат ме не привлачи.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".