Зорја је открила колико је тешко када супружници раде заједно и шта очекују од песме „Зорја“.

- Заиста смо пресрећни што је наша песма изазвала највећи бум. Захвални смо публици. Поносна сам на себе не само као извођача, већ и аутора. То ми даје ветар у леђа да сам на правом путу, и да треба само да стварам још више такве музике у којој ће се људи пронаћи - рекла је Зорја, те је додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

- Ове године је избор за песму Евровизије најшареноликији до сада и заиста има за свачији укус по нешто, биће добре забаве, супер наступа. Нисам сигурна да ли ћу ја бити та која ће отићи на Еуросонг. Радим највише што могу, а остало је у рукама судбине.

Текст је Зорја сама написала, а музику песме потписују њен супруг Лазар Пајић и она.

– Ми смо један музички пар и то нам импонује, некако је све дошло природно, музика нас је све више и више приближавала, да бисмо дошли до овога. Док смо припремали песму, док се снимало, наравно да је било неких несугласица, то је нормално, али свакако једно друго подржавамо и увек нађемо решење – закључила је Зорја, а подршку има од породице која стално изнова слуша њену песму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

– И бака, и мама, и сестра, цела породица је стварно од демо снимка рекла да је то то. Сви су се најежили, стално нас подржавали и учествовали енергетски цео пут. Врте песму стално, раде свој посао, набијају прегледе – истиче Зорја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

Прво полуфинално вече је вечерас.

– Мој девер Милан Пајић је осмислио целу кореографију, радим пуном паром неко време, задовољна сам и једва чекам. Смем да откријем да нисам сама на сцени, нека остало остане изненађење – рекла је Зорја.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".