Звезде кажу да ће ова три дана марта бити најповољнија за успех и срећу:

- 3. март је дан огледала - 03:03 је дан владавине броја 3 који штити наше духовне принципе. Ако смо у прошлости учинили неки погрешан корак, моћи ћемо да решимо проблем и исправимо последице. Ово је сјајно време за напредовање на свим пољима и духовни, емотивни и енергетски развој. Уколико 3. марта чините добро, помогнете другима и ширите позитивне вибрације, позитивна енергија вас може пратити цео месец.

Фото: Профимедиа

 

- 20. март - пролећна равнодневица. Ово је веома повољан дан у смислу енергије и закона привлачења. Од давнина, пролећна равнодневица се сматра тренутком буђења природе, а такође се буди и наша свест, емоције, појачавају се шансе. Ово је одличан дан за чишћење куће, састанак са пријатељима и породицом, забаву, радост и смех. 20. марта ће и Месец бити у Ваги, што симболизује једнакост, хармонију и ред. Овај дан се може сматрати најсјајнијим у марту ове године.

Фото: Профимедиа

 

- 27. марта Меркур улази у Овна - Планета ће до 26. марта остати у знаку Риба, у којем, најблаже речено, није пријатно. 27. марта доћи ће до повољног преласка у савезнички знак Овна, што ће дан учинити прилично продуктивним. Биће могуће преузети нове случајеве, као и бавити се оним бригама које су сада најважније. Ово је одличан дан за куповину, финансијске активности, планирање. Меркур у Овну ће нам овог дана дати прилику да успемо у ономе што раније није било могуће.

Фото: Деспозитофотос

 

Током ових дана обратите пажњу на знакове судбине, смернице интуиције и освестите шта је оно што вам доноси срећу. Имате три велике шансе у марту да остварите успех на пољу љхубави и посла, али и побољшате здравље. Све је на вашој страни, не пропустите наклоност звезда и планета.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".