OVAN - nesiguran i naprasit

Iako spolja delujete odvažno i grubo, duboko u sebi ste veoma nežni. Potajno želite ljubav i pažnju. Ponekad vam je neprijatno da priznate da vam je potrebno da budete okruženi drugima 24/7. Takođe, radije se uzdržavate od pokazivanja ljubavi kako biste izbegli da se neko poigrava vašim osećanjima.

BIK - pasivno agresivan

Vaša tajna je da vam je veoma teško da verujete bilo kome. Zbog nekih prošlih iskustava, ponekad se osećatenesigurno i sumnjičavo. Jednom kada shvatite da je osoba pored vas neko sa kim želite da provedete ostatak života, onda joj dajte sve, uključujući poverenje.

Foto: Profimedia

 

BLIZANCI - nepoverljiv

Ako nekome verujete, ipak se trudite da budete oprezni. Postoji samo nekoliko ljudi u vašem okruženju kojima zaista verujete. U isto vreme, plašite se da će čak i oni izneveriti vaše poverenje i iskoristiti vaše slabosti protiv vas. Ovo je jedan od razloga zašto se retko otvarate prema bilo kome.

RAK - prikriva ranjivost

Vaša najmračnija tajna je strah od ranjivosti. Ne želite da se igrate svojim osećanjima i zato ih stalno krijete od drugih. Želite da ostavite utisak osobe koja ima sve pod kontrolom i učini sve što je moguće za to.

LAV - ekstremno sujetan

Postoji jedna stvar koju ne podnosite, a to je tuđi ego. Možda ne pričate o tome naglas, ali želite da sva pažnja uvek bude posvećena samo vama. Volite da budeteu centru pažnje i niste spremni da to podelite ni sa kim.

DEVICA - preterano analizira

Mislite previše. Spolja to možda nije primetno, ali u vašoj glavi se u svakom trenutku roji milion misli. Zbog toga često ste razočarani, pa sve mislite da treba sami da uradite. Razmisloite da li preterujete i da li je sve zaista tako loše kako ste "zaključili".

Foto: Despozitofotos

 

VAGA - nesamostalna

Vaš najveći strah je da budete sami. Želite da budete okruženi ljudima sve vreme, ili želite da uvek imate srodnu dušu pored sebe koja će vas motivisati. Nećete nikome pričati o svojim slabostima, ali duboko u sebi se nadate da će drugi pogoditi ovu vašu potrebu.

ŠKORPIJA - nikome ne odaje tajne

Radije se držite na bezbednoj udaljenosti od drugih. Teško je pročitati vaše emocije na licu, a niste od onih koji se "petljaju" u tuđ život. Sve posmatrate sa strane i napadate samo kada ste isprovocirani. Vi znate mnogo o životu drugih, ali oni ne znaju skoro ništa o vašem. Ništa loše se neće dogoditi ako budete otvoreniji.

STRELAC - plaši se vezivanja

Veoma ste uznemireni kada drugi pokušavaju da vam nametnu bilo kakve obaveze. Možete biti ludo zaljubljeni u svog partnera, ali čim dođe do ozbiljnih obaveza, počinjete da brinete i prva reakcija će vam biti da pobegnete.

JARAC - ne trpi nesavršenost

Ne želite da se nađete u situaciji u kojoj će drugi otkriti vaše nedostatke. Vi ste perfekcionista i želite da drugi vide samo tu vašu stranu. Ali nema ništa loše u nedostacima, na kraju krajeva, svi ih imaju. Sve što treba da uradite je da se pomirite sa svojim.

Foto: Profimedia

 

VODOLIJA - ne mari za tuđe probleme

Čak i kada ste u društvu, vi se ipak osećate kao da tu ne pripadate. Pokušavate da razumete šta drugi govore, ali ponekad se izgubite u svom svetu. Pokušajte da se fokusirate i slušate druge, to vam neće škoditi.

RIBE - uloga žrtve

Mračna strana Ribe manifestuje se u njenoj ulozi žrtve i u tome koliko je možete žaliti u svakom trenutku.

One nisu naročito maštovite u smislu mračnih misli, ali su majstori kada je potrebno sebe staviti u centar pažnje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".