Неколико месеци касније, муж јој је рекао да жели развод. Џули је осетила као да јој се живот преокренуо у једној секунди само због млађе и лепше жене. Али шта је са њиховим заједничким животом и искуствима? Млада жена коју је Сем хтео да ожени желела је да живи са Семом у његовој кући у којој су Сем и Џули одгајили своју децу. Џули је имала 3 дана да спакује све своје ствари и успомене пре него што заувек напусти лепу кућу у којој је живела, пише "Хафингтон пост".

Дозвољено јој је да узме само одређене ствари, али је пре тога требало да пита Семову бившу секретарицу шта она жели да задржи у кући. Џули је сваки комад намештаја купила са Семом и ово је за њу било врло понижавајуће. Цео дан је проводила пакујући се и плачући. Њена осећања су била одбачена, као да није имала глас. Није знала како да сама почне изнова. Цео њен живот је био у тим картонским кутијама као нека сурова шала.

Фото: Профимедиа

 

 

Требало јој је само 2 дана да упакује 37 година живота и никоме није било битно да ли је она била спремна на то. Била је одбачена само да би се нека нова жена уселила и живела у успоменама које је она градила са мужем. Трећи дан је одлучила да се опусти и опрости од свог дома. Узела је скупу боцу Шардонеа коју су дуго чували.

Њена последња вечера у кући такође је била посебна и спремила је себи рачиће са кавијаром и пустила омиљену музику. Није опрала тањир, већ је ишла од собе до собе и скидала шипке од завеса које је напунила полупоједеним шкампима, кавијаром и осталим морским плодовима. Након тога је опрала судове, јер није желела да остави прљаву кухињу. Кућа је морала да буде беспрекорна за нови љубавни пар.

Када се нова жена уселила, све је било савршено и пар је уживао. Искористили су све предности у кући, од каде и базена до винског подрума. Али кућа је почела да се осећа на непријатан мирис. Доведени су радници из компаније за велико чишћење и све је било темељно опрано. Теписи су били опрани, проверени су и вентили да није било неке угинуле животиње.

Фото: Пеxелс

 

 

Пријатељи, собарице и баштовани нису могли да поднесу смрад и нису прилазили кући. На крају су Сем и његова жена ставили кућу на продају, али чак и када би се појавили потенцијални купци, одбијао их је смрад. Трговци некретнинама на крају су одустали од њих. Месец дана касније, Џули је позвала Сема јер је желела да зна како се ствари одвијају. Рекла му је да јој недостаје њен бивши дом и није била сигурна да ли би могла да га купи од њега.

Џули је рекла да је спремна да смањи бракоразводну парницу, ако би јој дао кућу. Сем се одмах сложио и позвао адвокате да се сви папири среде и Џули је купила кућу за 1/10 пуне цене куће. Једини услов је био да се истог дана потпише и Сем није желео да ризикује да се Џули предомисли. У року од недељу дана Сем и његова девојка спаковали су све ствари и напустили кућу оставивши је потпуно празну за Џули. Узели су све, укључујући и оне гарнишне!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".