Међутим, млада манекенка доживела је трагичну судбину, а преминула је 2011. у 30. години живота.

Манекенка је отишла код зубара, после чега је добила сепсу, а четири дана после тога је престало да куца њено срце.

Она је умрла од сепсе, а како је тада објаснила Мина Зимоњић, власница једне модне агенције, Тијана се четири дана борила за живот.

- Тијана је била велики професионалац, омиљена међу колегама, сви су волели с њом да раде. Пропутовала је цео свет, снимила више од 20 реклама у Србији, радила и у Енглеској, Кини, а била је и заштитни знак Института за трансфузију крви у акцији: “Твојих пет минута, нечији цео живот” - рекла је тада Мина.

Тада ни Мина, ни Тијанин супруг Милан нису желели да кажу како је манекенка добила сепсу, а како су медији тада пренели, према незваничним информацијама до тровања је дошло након поправке зуба.

Као се даље писало, Тијана је боловала од Лупуса, а након поправке зуба добила је температуру.

- Ништа је неће вратити. Звали смо Хитну помоћ. Лекарима смо објаснили да нам ћерка болује од лупуса и да има високу температуру, а они су нам рекли да је вероватно реч о вирусу и да попије чај! Дошли су неколико сати касније, кад смо их поново позвали. Тијана је тад горела, имала је температуру 40 степени! Одвели су је у болницу у Вишеградској улици - испричала је тада њена мајка за "Курир".

Фото: Screenshoot

 

 

- Пацијенткиња је преминула 20. октобра од компликација насталих због системског лупуса. У питању је болест која се може манифестовати на многе начине, између осталог и као сепса, тако да не знамо тачан узрок смрти - рекао је тада саговорник "Курира" из КБЦ.

За лепом манекенком остао је син који је имао само годину дана, неутешни супруг и родитељи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".