Лукас истиче да би волео да његов лик тумачи глумац Марко Јанкетић. Аца је у емисији "Премијери викенд-специјал" испричао да му је Јанкетић сличан по енергији и да је довољно луд да га веродостојно прикаже у аутобиографији, коју спрема. Лукас је пре филма издао књигу, у којој је описао непознате детаље из живота.

Фото: АТА имагес

 

- Почетком октобра би већ требало да знамо ко ће све играти у филму и тада ће бити спроведен кастинг. Неке људе смо већ договорили, има и неких глумаца које бих лично волео да видим. Стално се провлачи питање ко ће мене да игра јер ја свакако не бих да глумим у филму. То није ни серија ни филм о мом животу, не планирам да се нека спомен-плоча удара на згради где сам се родио. То треба да ураде само ако се деси да победим на Евровизији ове године. Могу да обећам да ће филм бити занимљив за гледање и да ће можда неким људима да ме приближи из другог угла - рекао је Лукас, па је поменуо популарног глумца.

Фото: Архив Новости

- У филму ћу бити приказан кроз време када сам почео да се бавим овим послом, па надаље. Имам једну жељу, нисам још ступио у контакт са човеком нити га ја лично познајем, међутим, волео бих да ме глуми Марко Јанкетић. Волим да гледам наше домаће филмове и серије и ево, јавно могу да кажем, да би он био идеалан за ту улогу, идеалан Аца Лукас. Увек ми је био сјајан у различитим варијантама својих улога, дечко глуми од Силване до Нирване, што се каже. Мислим да је лудак, као ја, мене мора неко такав да глуми. Јанкетић ми изгледа као неко ко воли све што и ја волим, такав ми утисак оставља кад га гледам, сав је брз. Не можеш да нађеш човека тако лако, а он је сјајан глумац. -

Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Pink Official

 

Лукас се тренутно припрема за наступ на Песми за Евровизију и верује да је прави човек који може да представи Србију на овом музичком такмичењу.

- Нисам од оних људи који воле да кажу: "Важно је учествовати." Ми ћемо се спремати као да морамо да победимо и, што се мене тиче, не треба да постоји друга опција. Мислим да нико и не може да замисли како ће наш наступ да изгледа, али спремамо изненађење које ће све да остави без даха. Не могу да опишем осећај среће кад је Марија победила. Жеља ми је да осетим да је неко срећан због мене у овој земљи. Ми, као музичари, немамо много шансе да тако представљамо своју земљу. Ово је прича где ће наша нација да стоји испред телевизора и навија за тебе, као да играш неку битну утакмицу. Мени је циљ да одем Италију, то бих највише волео. То је пут који мораш да прођеш, не потцењујем учеснике нити то такмичење, али да бих отишао тамо, морам да прођем прво у Београду - рекао је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".