Lukas ističe da bi voleo da njegov lik tumači glumac Marko Janketić. Aca je u emisiji "Premijeri vikend-specijal" ispričao da mu je Janketić sličan po energiji i da je dovoljno lud da ga verodostojno prikaže u autobiografiji, koju sprema. Lukas je pre filma izdao knjigu, u kojoj je opisao nepoznate detalje iz života.

Foto: ATA images

 

- Početkom oktobra bi već trebalo da znamo ko će sve igrati u filmu i tada će biti sproveden kasting. Neke ljude smo već dogovorili, ima i nekih glumaca koje bih lično voleo da vidim. Stalno se provlači pitanje ko će mene da igra jer ja svakako ne bih da glumim u filmu. To nije ni serija ni film o mom životu, ne planiram da se neka spomen-ploča udara na zgradi gde sam se rodio. To treba da urade samo ako se desi da pobedim na Evroviziji ove godine. Mogu da obećam da će film biti zanimljiv za gledanje i da će možda nekim ljudima da me približi iz drugog ugla - rekao je Lukas, pa je pomenuo popularnog glumca.

Foto: Arhiv Novosti

- U filmu ću biti prikazan kroz vreme kada sam počeo da se bavim ovim poslom, pa nadalje. Imam jednu želju, nisam još stupio u kontakt sa čovekom niti ga ja lično poznajem, međutim, voleo bih da me glumi Marko Janketić. Volim da gledam naše domaće filmove i serije i evo, javno mogu da kažem, da bi on bio idealan za tu ulogu, idealan Aca Lukas. Uvek mi je bio sjajan u različitim varijantama svojih uloga, dečko glumi od Silvane do Nirvane, što se kaže. Mislim da je ludak, kao ja, mene mora neko takav da glumi. Janketić mi izgleda kao neko ko voli sve što i ja volim, takav mi utisak ostavlja kad ga gledam, sav je brz. Ne možeš da nađeš čoveka tako lako, a on je sjajan glumac. -

Foto: Jutjub printskrin/RTV Pink Official

 

Lukas se trenutno priprema za nastup na Pesmi za Evroviziju i veruje da je pravi čovek koji može da predstavi Srbiju na ovom muzičkom takmičenju.

- Nisam od onih ljudi koji vole da kažu: "Važno je učestvovati." Mi ćemo se spremati kao da moramo da pobedimo i, što se mene tiče, ne treba da postoji druga opcija. Mislim da niko i ne može da zamisli kako će naš nastup da izgleda, ali spremamo iznenađenje koje će sve da ostavi bez daha. Ne mogu da opišem osećaj sreće kad je Marija pobedila. Želja mi je da osetim da je neko srećan zbog mene u ovoj zemlji. Mi, kao muzičari, nemamo mnogo šanse da tako predstavljamo svoju zemlju. Ovo je priča gde će naša nacija da stoji ispred televizora i navija za tebe, kao da igraš neku bitnu utakmicu. Meni je cilj da odem Italiju, to bih najviše voleo. To je put koji moraš da prođeš, ne potcenjujem učesnike niti to takmičenje, ali da bih otišao tamo, moram da prođem prvo u Beogradu - rekao je pevač.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".