Za sada javnosti nepoznati momci su preko lica imali hirurške maske, pa tako Marina nije mogla da im vidi lice, a kako kaže bili su obučeni u široke, crne jakne. 

 - Preplašena sam, plašim se za svoju bezbednost. Nikad nisam imala bilo kakav sukob sa nekim, a kamoli ove vrste. Nemam ideju ko bi mogao da naloži ovako nešto, a sigurna sam da je to u pitanju. Da sam nekome smetala, zbog čega ne znam... Pada mi na pamet jedino neka vrsta ljubomore kao motiv - kaže Marina koji ističe koliko se oseća nebezbedno.

Pevačica je priznala i da je primetila nešto sumnjivo poslednjih dana.

- Ja sam zapazila jednog momka, koji inače važi za gradskog mangupa i špijuna, kako autom kruži po mojoj ulici već danima. To mi je bilo sumnjivo, ali nisam toliko tome pridavala pažnju, nisam ni slutila da bi ovako nešto moglo da se desi. 

Marina je još jednom istakla koliko je uplašena i istraumirana zbog svega što joj se desilo.

- Vrlo sam uplašena za svoju bezbednost. Anksiozna. Neću smeti da odem na ulicu, da odem na svirku, da radim... Nadam se da ću dobiti odgovarajuću zaštitu, da ćemo pronaći počinioce i da će nadležni uraditi sve da me zaštite - zaključuje pevačica i dodaje da su i jednog mladića izvesni ljudi pretukli baš ispred ovog lokala prošlog vikenda i čak mu polomili lobanju.

(24sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".