- То је бизарна лаж да сам имао мождани удар и да сам критично. Не зна коме тако нешто може да падне на памет. Није му јасно ко то ради и смишља. Хоће живог да ме сахране. Немам никаквог брата и све је лаж - рекао је за "Курир" Египћанин, којег је ова вест о његово здравственом стању веома узнемирила.

- Кунем се Богом, урадићу се за своју ћерку. Ко жели да ми верује, може да ми верује, ко не зели нека се ј**е. Не могу да верујем да је неко тако нешто измислио - додао је Сајед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mado King (@mado_king.2022)

- Има чак и извештај полиције шта сам радио јуче. Не могу да разумем како је неко толико болестан да тако измишља. Мислим, претпостављам ко стоји иза тога, али да нећу о томе да причам тренутно - рекао је Сајед.

Подсетимо, за српске медије се огласио наводно брат Саједа Абубакра, који тврдио да је он имао мождани удар и да се налази у болници. Његов брат је такође послао и фотографију која је наводно настала у болници.

Фото: Принтскрин

 

 

- Мој брат ми је рекао да испричам вама шта, ако му се нешто деси. Мој брат је завршио јуче на интезивној нези, због можданог удара. Рекао ми је да има последњу жељу да пренесем за његову супругу Леу, да њен муж и отац њеног детета жели да је види пре смрти последњи пут у његовом животу. Ви знате да је Леа мог брата блокирала и ви сте му једина нада да ова порука буде достављена до Лее - изјавио је наводно Саједов брат за портал Република.рс.

Испоставља се да је слика украдена. Настала је 2020. године од непознатог несрећног младића који је био у саобраћајној несрећи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".