Лазић је признао да је некада много лудовао и да је осетио шта је живот и шта значи брзо живети.

- Имао сам 17 година кад сам крочио на сцену, био сам клинац. То је за мене било једно много лепо искуство. Тек после "Звезда Гранда" сам почео да се пењем нагоре и много сам захвалан кући "Гранд", Саши Поповићу, Жики Јакшићу и Брени, без њих не бих био где јесам. Убрзо сам осетио шта је живот и шта значи брзо живети. Много сам лудовао и не стидим се то да признам - рекао је Лазић, који је причао и о искуству с проституткама, конзумирању наркотика, лудом животу.

Фото: АТА имагес

 

 

 

- Ево, ја не познајем мушкарца који није бар једном у животу платио девојку и био с њом. Сваки мушкарац је то пробао негде преко где је то дозвољено. Али нисам тип који то воли, али сам желео то да пробам. Као млађи смо били негде преко, чини ми се Немачка, па смо отишли у јавну кућу, да видимо шта је то. Свако мушко воли да проба да види, па што не бих и ја. Један сам од ретких који је то признао. Ево, шта да кажем утисци су добри, али ме то није толико привлачило да бих им се често враћао, а имао сам прилике - рекао је Лазић и призно да је желео све да проба, па чак и дрогу, коју је једно време конзумирао.

- Направио сам своју грешку, хтео сам да пробам све. Али, с друге стране то је мој живот и нисам никога угрозио, осим самог себе. Видео сам да то није за мене. Па човече шта сад, 21. век је, не знам ко то не ради данас, али ухватили се сви за мене и ето. То је моја ружна прошлост, свако је има, о тим стварима не волим да причам и не волим да се осврћем на то шта је некад било, то је лоше по мене било. Данас не могу да попијем због здравља ни да користим наркотике, као што сам некад могао. Ма ја више због свог тела не могу ни да помислим на њих, а камоли да их конзумирам - испричао је Дарко.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

Лазић иза себе има један брак и једну ванбрачну заједници, а ускоро ће и по трећи пут "упловити" у брачни живот.

- Једном не ваља, други пут не ваља, трећи пут не ваља, па запитај се до кога је, до мене је. Не можеш цео живот тражити кривицу у другима, мало се запитам, па чекај друже, значи не ваљаш ти, мораш да се смириш и спустиш на земљу - рекао је Лазић и додао:

- Барбара је много велики позитивац и по томе смо врло слични, имамо ту луду енергију, волимо исте ствари, зезање, филмове. С њом сам сличнији него са било којом до сада, поклапа нам се све. Живимо заједно осам, девет месеци, као да смо у браку. Поклапа нам се све, топ, као да смо десет година заједно. Планирамо венчање, нисмо одлучили који датум, пре лета, после, рана јесен...

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".