Вукадин Гојковић, познатији као Вук Моб, дужан је новац на све стране и не зна више како да се исчупа из кризе. Како пише "Курир", репер већ дуже од две године има проблеме јер је узимао новац код зеленаша, а како су камате за такве позајмице огромне, сад нема од чега да да враћа дугове. Наводно, према речима наших извора, Вук је од двојице каматаша узео преко 100.000 евра непосредно пре почетка пандемије вируса корона, након чега није имао наступе и самим тим ништа није ни зарађивао.

- Чак и да има сваког викенда наступу Вук не би могао да заради довољно пара колико је дужан, јер му у последње време сви траже новац. Знам да је узео од двојице зеленаша паре под камату, али не знам дал им плаћа рате. Чуо сам да само њима дугује пре сто хиљада евра, а сем тога јуре га и из неке рент а кар агенције до којих је узимао аутомобиле. То су они луксузни аутомобили испред којих се сликао па је то објављивао на Инстаграму. То нису његова кола, већ их изнајми на неко време, па их врати. Он познаје власнике те агенције па му је давао аутомобили да плати кад може, па је Вук направио велики цех јер није имао од чега да плаћа тај луксуз - наводи саговорник поменутог медија.

Да је ситуацији код Гојковића алармантна показује то што је морао да рентира породичну кућу која је саграђена пре неколико годину у Жаркову, а њена вредност је неколико милиона евра. То није једина некретнина репера која се нашла у понуду у огласима.

- Осим те велике куће за коју тражи 7.000 евра, а колико чујем још никоме није изнајмио, Вук је огласио рентирање и стана у центру Београда. У питању је луксузно опремљена некретнина на Обилићевом венцу, величине 100 квадрата. Међутим, већ 33 дана, колико је прошло откако је оглас постављен, нико се није јавио ни да пита за стан јер је цена превисока. Па ко ће да да 800 евра месечно за то - прича извор поменутог листа, додајући да познаје и човека којем Вук дугује паре за клавир који је купио још кад је опремао велелепну вилу у Жаркову:

- Мом познанику од којег је купио клавир дугује 3.000 евра. Неће ни да се јави на телефон кад га зове да пита хоће ли и кад дати паре. У почетку је говорио да ће дати чим прође корона и кад почне да наступа, а после неколико месеци престао је да се јавља. Ко зна коме је још дужан и за шта све.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".