Он поседује и фотографије које наводно доказују његову причу, са којом је одлучио да изађе у јавност.

- Перици Огњеновић сам последње три године издавао стан, који је он уништио. Ту је живео с породицом од 1. новембра 2019. године. Преко агенције је изнајмио мој стан, потписали смо уговор и преузео је кључеве. Тада су сачињене фотографије примопредаје и све је урађено по пропису. Међутим, човек је од стана направио шупу. Видите на шта личи некретнина. Ја сам купио нов стан и такав сам му и изнајмио. Нови кревети, душеци, веш-машина, све је било ново. Као чувени репрезентативац, као јавна личност, као човек, стварно ужас... Уживо кад бисте ушли, језа би вас ухватила - испричао је власник некретнине за "Курир". Он тврди и да Огњеновић није све своје обавезе измиривао на време.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Каснио је с киријом. Сваки месец неки проблем. Те чека уговор са овим играчем, те долази му играч из Шпаније, те уговор с Грцима, Словенцима, сваки пут се нешто дешава. Некад је и по месец дана каснио. Дешавало ми се да сам уместо њега плаћао рачуне за струју и остале режије. Мени је стигла опомена на фирму да ће ми блокирати рачун јер није уплаћено 60.000-70.000. Ја измирим, па онда чекам њега и молим га да плати, и све тако укруг.

Ј. Р. тврди да се Перица није удостојио ни кључеве да му преда кад се иселио.

Фото: Н. Параушић

 

 

- То вече кад сам дошао по кључеве, уместо он да ми их преда, послао је човека. Кад смо ушли, све је било уништено. Тужићемо га јер је направио штету од минимум 5.000-6.000 евра. Звао сам га, али му је телефон искључен. И његова жена је била недоступна, па смо јој на Вибер послали фотографије, али на поруку није одговорила. Зло је што ће сад да уђе код неког другог где ће исто да направе. Направио ми је штету коју ни киријом коју је давао не могу да подмирим - поручује он.

Фудбалер је новинарима љубазно изнео своју страну приче.

- Непријатно ми је да причам о тим стварима јер ја сам у јавности присутан због спорта, а не оваквих ствари. Влага се појавила у стану. Ја сам газди то пријавио. Људи злоупотребљавају што сам ја јавна личност. Ниједан динар нисам остао дужан. Изолација у згради је веома лоша. Да ли сам ја крив што је лоша градња? Власнику сам све то пријавио. Та влага је и разлог због ког смо отишли. У овом случају нема моје кривице, доставићу вам ја фотографије да видите да то нема везе са мном - закључио је он.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".