Милица је Антонију шест година била и отац и мајка, а онда се у њихов живот уселио Жарко Јокановић. Очинска фигура стигла је изненада, отвореног срца и са пуно љубави.

- Била сам на четвртој години студија када сам се породила и првих шест година, односно док Жарко није постао део наших живота, била сам му и отац и мајка. Било је много и лепих и тешких тренутака, као што то обично бива у животу, али имала сам огромну помоћ својих родитеља који су у то време били "простирка" на коју сам могла да сручим сав терет. Рећи ћу вам само податак да се Антоније родио 9. априла, а ја сам крајем маја са дипломском представом играла у Атељеу 212. То не бих могла да изведем без огромне подршке мајке и оца - рекла је глумица једном приликом за домаће медије.

Фото: Катарина Михајловић

 

Милица није крила да ју је код Жарка највише купило то што је Антонију пружао безрезервну љубав и пажњу од првог дана. А да је сада Антоније Жарков син, редитељ с поносом говори!

- Он то мени и јесте. Он је паметан, одрастао момак, на којег смо веома поносни. Брине о нама, брине о Миличиној тетки, завршио је мастер студије на међународној политици и безбедности, паметан је и диван момак и центар нашег универзума. Дечко на којег можемо да се ослонимо - рекао је сценариста, и додао:

Фото: Катарина Михајловић

 

- Обично родитељи контролишу своју децу чак и када одрасту, па их питају шта си јео и слично, а он тражи да ми њему полажемо рачуне, брине о нашем здрављу. Сви смо веома повезани и волимо наше породичне ритуале па се бар једном недељно окупимо на ручку или некаквим дружењима или изласцима - закључује Жарко за магазин "Сторy".

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".